Sales Engineer (deeltijd student) 

 

Functieomschrijving

Als sales engineer heb je een belangrijke rol in het team. We bieden je een langere inwerkperiode waarin je de producten en diensten van de organisatie goed leert kennen. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de CSO / Manager Marketing & Sales, en het leggen en onderhouden van contacten met klanten. Je analyseert de technische klantvragen en bedenkt samen met je collega’s oplossingen. Aan de hand hiervan bereid je offertes voor en zorgt voor de opvolging. In eerste instantie wordt een jaarcontract verstrekt, met kans op verlenging naar een onbepaalde tijd contract.

 

Functie-eisen

Om als sales engineer goed te kunnen functioneren dien je een HBO niveau of WO niveau te hebben of de opleiding hiervoor te volgen. Ervaring is niet vereist. Je hebt technische kennis en inzicht en commerciële affiniteit. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste. Je beschikt over de volgende competenties: creatief, samenwerken, initiatief, klantgericht ,commercieel vermogen, flexibel gedrag, luisteren, mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en probleemanalyse waarbij netwerkvaardigheid  een belangrijke competentie is. Je bent bereid te reizen in voornamelijk Europa.

 

Bedrijfsprofiel

Sencio is een high-tech productiebedrijf, waar speciale behuizingen voor halfgeleiders, met name sensoren, worden ontwikkeld en geproduceerd in een hightech cleanroom omgeving. Wij beschermen de technologie van de klant met die van ons. Onze kernwaarden zijn ‘creativiteit’, ‘innovatie’, ‘commitment en loyaliteit’ en ‘competentie en ervaring’. In onze innovatieve organisatie liggen de uitdagingen voor het grijpen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven en verantwoordelijkheid te tonen en te nemen. Logisch hierbij is dat je ondersteund en begeleid wordt door de organisatie. We bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen onze tak van sport is de CAO Metalektro van kracht. Herken je je in dit profiel? Dan willen je toekomstige collega’s graag kennis met je maken.

 

Solliciteren

Voor meer informatie omtrent de functie kun je contact opnemen met Marigje Floris-Vos via 06-14895719. Je motivatie met CV ontvangen wij graag per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en kan gericht worden aan Marigje Floris-Vos. 

Latest News

Sensor packaging with a taste for bodily fluids!   Our ageing and...

Read more >>
Helping make 5G capabilities affordable   Sencio is contributing to a new...

Read more >>
CEO update – influence of extreme testing complexity on packaging   Electronics...

Read more >>
Read our stories
Newsletter
nCapsulate Whitepaper
Transistorweg 7
6534 AT Nijmegen
The Netherlands
+31(0)24 371 4499
www.sencio.nl
info@sencio.nl
30288321
NL822467239B01