Process operator (in Dutch)

Productiemedewerker / process operator in 3 ploegen dienst

 

Functieomschrijving

Als productiemedewerker / proces operator heb je een belangrijke rol in het team. We bieden je een langere inwerkperiode waarin je getraind wordt om de verantwoordelijkheid voor het realiseren en continueren van een ongestoord procesverloop binnen de productielijn te kunnen nemen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de planning, de realisatie van de juiste kwaliteit en kwantiteit. Hierbij hoort het ombouwen en afstellen van machines. 

Je bent verantwoordelijk voor een effectieve overdracht aan de volgende ploeg. Naast bovengenoemde werkzaamheden voer je ook de productiegegevens in het Navision systeem in.

In eerste instantie wordt een jaarcontract verstrekt, met kans op verlenging naar een onbepaalde tijd contract.

Functie-eisen

Om als productiemedewerker / proces operator goed te kunnen functioneren dien je op MBO niveau of VMBO niveau te functioneren en heb je ervaring opgedaan in een technische omgeving. Ervaring met wafers heeft de voorkeur. Je hebt technische kennis en inzicht (opgedaan door opleiding of werkervaring) en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je kunt werken met een computer.

Je beschikt over de volgende competenties: besluitvaardig, betrokken, flexibel, gedreven, klantgericht, gemotiveerd, samenwerken, leervermogen, voortgangscontrole waarbij zelfstandigheid een belangrijke competentie is.

Bedrijfsprofiel

Sencio is een high-tech productiebedrijf, waar speciale behuizingen voor halfgeleiders, met name sensoren, worden ontwikkeld en geproduceerd in een hightech cleanroom omgeving. Wij beschermen de technologie van de klant met die van ons.

Onze kernwaarden zijn ‘creativiteit’, ‘innovatie’, ‘commitment en loyaliteit’ en ‘competentie en ervaring’.

In onze innovatieve organisatie liggen de uitdagingen voor het grijpen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven en verantwoordelijkheid te tonen en te nemen. Logisch hierbij is dat je ondersteund en begeleid wordt door de organisatie. We bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen onze tak van sport is de CAO Metalektro van kracht.

Solliciteren

Herken je je in dit profiel? Dan willen je toekomstige collega’s graag kennis met je maken.

Voor meer informatie omtrent de functie, vragen wij je contact op te nemen met Marigje Floris-Vos, telefoon 06-14895719. Je motivatie met CV ontvangen wij graag per mail en kan gericht worden aan Marigje Floris-Vos op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Latest News

Joint learning delivers new RFID solution for NedCard As a specialized...

Read more >>
Assembly landscape is changing The landscape for semiconductor and sensor...

Read more >>
CEO update – from packaging to problem solving Sencio is able to draw on over 30...

Read more >>
Read all about us
Sign up for our Newsletter
Transistorweg 7
6534 AT Nijmegen
The Netherlands

+31(0)24 371 4499
www.sencio.nl
info@sencio.nl
30288321
NL822467239B01